Kohvikupidaja tahab uksed sulgeda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolteist aastat tagasi kohviku avamisel lootis juhataja Kaupo Saarmann, et kultuurikeskuse uus, valgusküllane kohvik võidab peagi järvalaste südamed. Nüüd otsitakse selle kohale uut rentnikku.
Poolteist aastat tagasi kohviku avamisel lootis juhataja Kaupo Saarmann, et kultuurikeskuse uus, valgusküllane kohvik võidab peagi järvalaste südamed. Nüüd otsitakse selle kohale uut rentnikku. Foto: Dmitri Kotjuh

Kahe ja poole aasta eest avas Paide muusika- ja teatrimajas uksed kohvik, mis kuulub Tallinna ettevõttele OÜ Catering Service. Nüüd andis ettevõte teada, et tahab majas jäädavalt tegevuse lõpetada.

Ettevõtte juhatuse liige Tiit Saarmann andis märtsi algul Paide linnavalitsusele teada, et tahab juba selle kuu lõpus lõpetada muusika- ja teatrimajas toitlustuslepingu, mis oli 2016. aastal sõlmitud kümneks aastaks.

Paide linnapea Priit Värgi ütlust mööda polnud linnavalitsus selle sammuga päri. Lepingu järgi võib üürnik enne tähtaega selle üles öelda üksnes poolte kokkuleppel või mõjuva põhjuse korral. «Ametlikus pöördumises põhjust märgitud ei olnud, seal oli üsna lakooniliselt öeldud vaid seda, et nad soovivad lõpetada,» ütles Värk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles