Toimekas utsitaja tõukab ka teisi tegudele

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtliku naise Sille Erala meelest on Roosna-Alliku ilus koht, kus perega elada. Kohaliku järve ääres korraldavad nad suviti lastele süstamatku ning seal leiab ka meelerahu.
Ettevõtliku naise Sille Erala meelest on Roosna-Alliku ilus koht, kus perega elada. Kohaliku järve ääres korraldavad nad suviti lastele süstamatku ning seal leiab ka meelerahu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Allikjärve küla naine Sille Erala räägib, mille kõigega ta tegeleb, tekib kuulajal põhjendatud küsimus: «Millal sa magad?». Ettevõtlik naine oskab aga oma aega planeerida ning lööb rõõmuga kaasa seal, kus tema nõu vajatakse.

Teda jagub lastega lauamänge mängima, külarahvaga kalaretke nautima, kohalike toodete turgu korraldama, ettevõtjate raamatupidamist kohendama ning edasipürgivatele inimestele ärinõu andma.

Küllap Sille Erala (42) isetu tegutsemine oligi põhjus, miks Eesti maanaiste konverentsil «Tuleviku jalajäljed» just talle aasta ettevõtlikuma naise austav tiitel omistati. «See on suur au,» tõdes ta. «Olen ettevõtlikke naisi, kes on varem selle tiitli saanud, imetlenud. Nüüd tunnen, et pean ehk veel tublim olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles