Sportautod arendasid väikelinnas enneolematuid kiiruseid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kiired ja sportlikud autod panid end laupäeval Paides joonele, et selgitada välja juunioride liiga meistrid. Sedapuhku ei tõmmatud mootori hääli peeneks mitte linnatänavail, vaid huvikeskuse võimlas, kuhu kohalikud automudeldajad ehitasid ülimalt põneva raja.

Mudelautode juunioride liiga kuuenda etapi korraldaja Tarmo Alt ütles, et sel aastal võtsid nad eesmärgi üles seada nii vinge rada kui võimalik. «Nägime poiste ja nende vanematega mitu päeva vaeva. Laenasime võimlejatelt põrandale suured vaibad, ehitasime kaldseinu, trampliine, künkaid ja muid ägedaid takistusi, mis tegid sõidud noortele mitmekülgseks ning ettearvamatuks,» rääkis ta.

Alt meenutas, et juuniori liiga etappi korraldasid nad Paides ka mullu, kuid siis toimus see huvikeskuse tillukeses keldris väiksel automudelirajal. «Seekord tõstsime taset tunduvalt. Isegi kogenud sõitjad ja treenerid käisid uurimas, kuidas üht või teist rajaelementi tegime. See tegi meile au,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles