Sel aastal tehakse teetöid 105 kilomeetril

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Iga-aastase kevadekuulutajana saavad ka tänavu lume sulamise järel alguse teetööd, mis mõneks ajaks raskendavad eri teelõikudel liiklemist. Seekord tuleb Järvamaal kannatust varuda ligi 105 kilomeetri ulatuses ja seda nii asulas sees, Tallinna–Tartu maanteel kui ka väiksematel teedel.

Maanteeamet valab sel aastal maakonna teedesse ligi 6,9 miljonit eurot. Selle seas on suurimaks investeeringuks Mäeküla–Suurpalu teelõigu rekonstrueerimine, mis läheb eeldatavasti maksma 2,5 miljonit eurot.

Maanteeameti ida regiooni ehitusvaldkonna juht Anti Palmi selgitas, et sellel lõigul võetakse üles kogu asfaltkate, tugevdatakse muldkeha ning paigaldatakse uus kate. Lisaks saavad õgvendatud kaks järsku kurvi. «Koostöös Paide linnaga kavandame ühise rahastuse abil ehitada Mäeküla–Sargvere vahelisele lõigule jalgratta- ja jalgtee,» lisas Palmi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles