Pühad tulevad 720 üllatusmunaga

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruuni koorega munad saab peedi, äädika ja kurkumi abil kenasti värviliseks, selles said veenduda ka Koeru lasteaia Pääsusilmade rühma lapsed ja õpetaja Pille Ruotsalainen.
Pruuni koorega munad saab peedi, äädika ja kurkumi abil kenasti värviliseks, selles said veenduda ka Koeru lasteaia Pääsusilmade rühma lapsed ja õpetaja Pille Ruotsalainen. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ülestõusmispühade-eelse nädala alguses said Koeru lasteaed Päikeseratas, Koeru keskkool ja Koeru perekodu toreda kingituse: OÜ Äntu Mõis kinkis neile 720 mahemuna.

Koeru lasteaia Päikeseratas direktor Anu Kangur ütles, et päris ootamatult see õrnemat sorti kingikoorem majja ei saabunud, sest enne uuris OÜ Äntu Mõisa juhatuse liige Lauri Bobrovski, mida lasteaiapere niisugusest plaanist arvab.

Loomulikult oldi pakkumisega nõus, seda enam, et munadepühad on kohe ukse ees ja selline väärt kraam juba lasteaia kööki seisma ei jää. Käesolev nädal ongi lasteaias pühadehõnguline ning muna ja sellega seonduvad teemad alates lauludest-tantsudest kuni rahvakommeteni välja on tähelepanu keskpunktis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles