Bikiinifitnessi karikavõit innustab tulemusi ületama

Kuido Saarpuu
Copy
Tallinnas Salme kultuurikeskuses peetud kulturismi ja fitnessi Eesti karikavõistlustel olid kohal Eesti tipud (Kaisa Abner keskel).
Tallinnas Salme kultuurikeskuses peetud kulturismi ja fitnessi Eesti karikavõistlustel olid kohal Eesti tipud (Kaisa Abner keskel). Foto: Artjom Fraiman

Laupäeval Tallinnas peetud Eesti karikavõistlustel kulturismis ja fitnessis oli bikiinifitnessis kuni 172sentimeetriste naiste seas parim Koerust pärit Kaisa Abner.

Abner sõnas, et jäi tulemusega igati rahule. «Lõpuks ometi suutsin viia vormi nii kaugele, et kohtunikel polnud isegi mitte kahtlust, kui punkte hakkasid jagama,» ütles ta.

Abner märkis, et ei saaks öelda, et ta oleks seekord midagi väga palju teistmoodi teinud. «Usaldan täielikult oma treenerit (Peep Reinart – toim), sest ta tunneb minu keha läbi ja lõhki. Tema lähenemine võistlusvormi tegemisele on see, et trennid peavad olema kuradima rasked ning dieet peab olema võimalikult inimlik ja tervist hoidev, ja tuleb välja, et need asjad töötavad ikka väga hästi,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles