Lillelaadja korraldaja mõtleb juba järgmisele aastale

Silja Vilbu
Copy
Nurmiko aiandi kaubaga olid Türi lillelaadal väljas müügijuht Liza Lind ja Ungersonide perefirmas Nurmiko aiandis tegutsev perepoeg Joakim Ungerson.
Nurmiko aiandi kaubaga olid Türi lillelaadal väljas müügijuht Liza Lind ja Ungersonide perefirmas Nurmiko aiandis tegutsev perepoeg Joakim Ungerson. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

42. Türi lillelaat on jäänud selja taha ja seda esimest korda korraldanud Pille Marrandi on rahul, aga juba lähipäevil hakkab ta järgmise laada tarvis mõtteid koguma.

Marrandi ütles, et ilma koha pealt poleks osanud midagi paremat lootagi. Kogu laadaaja siras taevas päike. Mõni laadaline kurtis, et tee tolmab. Kuskil sulas ka asfalt, sinna viidi liiva peale. Siiski leiab Marrandi, et vihmane ilm oleks hulga hullem olnud.

Teetolmu peletuseks oleks saanud kasta, aga see oleks omakorda teed poriseks teinud. Marrandi lisas, et talgute korras üritasid nad vähemalt söögiplatsi saada tolmust nii puhtaks kui võimalik. Parkimisega Marrandi teada muret polnud. Ta avaldas lootust, et kohalikud käivad laadal ikkagi jalgsi, mitte ei püüa autoga võimalikult ligidale pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles