Päevinäinud ühiselamust koorub sügiseks nüüdisaegne üürimaja

Merit Männi
Copy
Praegu veel juhatavad Türil Wiedemanni 1 asuva maja fassaadil olevad sildid, et selles tegutseb mitu ettevõtet, ent Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhi Urmas Kupu sõnul on enamik neist nüüdseks majast välja kolinud, et teha ruumi sinna rajatavatele üürikorteritele.
Praegu veel juhatavad Türil Wiedemanni 1 asuva maja fassaadil olevad sildid, et selles tegutseb mitu ettevõtet, ent Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhi Urmas Kupu sõnul on enamik neist nüüdseks majast välja kolinud, et teha ruumi sinna rajatavatele üürikorteritele. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel kevadel sai Türi vald Kred­Exilt 418 000 eurot toetust, et ehitada Türi linnas Wiedemanni tänava ääres asuv ühiselamu tüüpi elamu-büroohoone ümber tänapäevastele tingimustele vastavaks üürielamuks.

Ümberehituse projekteerimislepingu allkirjastas vallavalitsus aasta alguses OÜga IBG Ehitus ja seejärel kuulutas välja hanke ehitaja leidmiseks. Soodsaima pakkumise esitas Tartu ehitusettevõte Rennes OÜ.

Türi vallavalitsuse majandusosakonna juht Urmas Kupp sõnas, et lepingu järgi oli ümberehituse alguseks märgitud 1. mai, rohkem liikumist võib aga majas ja selle ümbruses näha alates käesolevast nädalast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles