Kadedusest sündis veinikamber

  • Inspiratsioon veinikambri loomiseks tuli Valgamaa veinitalu külastades.
  • Esialgu piirdutakse Eesti käsitööveinitootjate toodanguga.
  • Hindreku talu perenaine omandab teadmisi veinist sommeljeede erakoolis.

Teab Eesti käsitööveinidest rohkem kui enne: Hindreku talu perenaine Tuuli Klementa lõpetas Eesti sommeljeede erakoolis esimese kursuse ja teab, millest veinikambris rääkida.

FOTO: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Valgma külas tegutsev Hindreku talu, mida siiani teatakse kui pulmade ja seminaride korralduskohta, meelitab sel suvel veel ühe rosina – juunist avatud Eesti veini kambriga.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Talu perenaine Tuuli Klementa ütleb naljatamisi, et kamber on avatud puhtalt kadedusest. «Ikka heas mõttes kadedusest,» täpsustab ta.

Veinikambri lugu algab eelmise aasta hilissügisest, kui Hindreku rahvas käis Järvamaa mentorklubi ettevõtjatele korraldatud reisil Valgamaale Murimäe veinitallu. «Ja seal tekkis selline, kuidas nüüd öeldagi, positiivne kadedus,» märgib Klementa.

Tagasi üles