Kuldmedalist oma eduga praalima ei kipu

Merit Männi
Copy
Kes teeb, see jõuab: kuldmedaliga kooli lõpetava Triin Aasa suvi möödub eletroonikatehases töötades. Sügisel alustab ta tudeerimist Tartu Ülikoolis.
Kes teeb, see jõuab: kuldmedaliga kooli lõpetava Triin Aasa suvi möödub eletroonikatehases töötades. Sügisel alustab ta tudeerimist Tartu Ülikoolis. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koeru keskkooli abiturient Triin Aasa on õpihimuline neiu, kes valutab südant eesti keele pärast, on tegus mitmel rindel nii koolis kui väljaspool seda. Seega ei tulnud koolikaaslastele-õpetajatele eriti üllatusena, et ta tänavu kooli kuldmedaliga lõpetab.

Koeru kooli huvijuht Kirsika Ilmjärve meelest on õppetulemuste eest antav medal Triinu puhul isegi vähe ja oleks vaid tema teha, annaks ta Triinule teise medali veel. «Triin võiks panuse eest noorsootöösse, kodanikuaktiivsuse eest, musikaalsuse ja kõikide teiste ettevõtmiste eest vabalt kuldse medali saada,» täpsustab ta.

Läbi tosina kooliaasta alati silmapaistev ja kohusetundlik Triin on Kirsika Ilmjärve kinnitusel rikastanud oma mitmekülgsete ja pühendunud tegemistega Koeru keskkooli, Koeru kogukonna ja ka Järvamaa elu. «Nüüd, kus 12 aastat on selja taga, vallutab ta kindlasti kogu Eesti,» usub ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles