Festivalikorraldajad otsivad kodumajutajaid

Merit Männi
Copy
Paidelane Marju Reismann on oma hoovimajakest kodumajutuseks juba varasematel aastatel välja pakkunud ja teeb seda arvamusfestivali ajal ka tänavu. Neli kohta on juba kinni pandud, aga kohti on veel – kes kiirelt tegutseb, saab peavarju.
Paidelane Marju Reismann on oma hoovimajakest kodumajutuseks juba varasematel aastatel välja pakkunud ja teeb seda arvamusfestivali ajal ka tänavu. Neli kohta on juba kinni pandud, aga kohti on veel – kes kiirelt tegutseb, saab peavarju. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Suvel on Järvamaal üritusi, kuhu saabub huvilisi siit-sealt Eestist ja veel kaugemaltki. Kui üritus on paaripäevane nagu Paide arvamusfestival, siis lihtsam on neil, kel siinkandis elavad sugulased-tuttavad on valmis mõneks ööks peavarju andma.

Kehvemas seisus on need, kes loodavad suuremate ürituste ajal Järvamaal kodumajutust või hotellituba leida.

Majutuse broneerimisplatvormi Booking.com lehelt selgub, et arvamusfestivali ajaks on Paide piirkonnas hotellituba või muud majutust leida võimatu. Vähemalt ajavahemikus 9.–11. august, mil arvamusfestival toob linna võõrast rahvast, kes ei pea mõistlikuks kahe festivalipäeva vahelisel ajal autoga tagasi koju sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles