Majarahvas ajas korvpallihuvilised noored platsilt minema

Anne Põder
Copy
Soo tänava korvpalliplatsil mängivad noored peavad õhtuti palli mujal mängima, sest naabruses asuva maja elanikele see ei meeldi.
Soo tänava korvpalliplatsil mängivad noored peavad õhtuti palli mujal mängima, sest naabruses asuva maja elanikele see ei meeldi. Foto: Anne Põder/Järva Teataja

Paide Soo tänava lapsed ja noored ei julge enam majade vahel korvpalliplatsil õhtusel ajal mängida, sest läheduses asuva Soo 14 maja elanikud on selle ära keelanud. Lapsevanemad on juhtunust šokis, sest milleks linn siis kortermajade juurde mängu- ja spordiväljakud rajab, kui seal mängida ei tohi.

Teisipäeva pärastlõunal Soo tänava palliplatsil jalg- ja korvpalli mänginud poisid ütlesid, et on korduvalt õiendada saanud selle eest, et põntsutavad platsil palli ja käratsevad majade vahel. Öörahu pole nad endi sõnul rikkunud. Kell on siis olnud üheksa või pool kümme õhtul, kui pragamiseks on läinud.

Sihilikult karjunud pole nad endi sõnul samuti mitte. Hüüded ja suhtlus on pallimängu üks osa, keegi ei mängi ju palli hiirvaikselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles