Rohevest täitis hinge õnnetundega

Emily Bollverk
Copy

Möödunud nädalavahetusel oli Türi kogukonnakeskuses säästva mõtteviisi festival Rohevest, kus huvilistel oli võimalus osaleda töötubades, kuulata hoovikontserte ja kaubelda kirbuturul.

Rohevest tõi korraldajatele tõelise õnnetunde. «Kui eile Türi kogukonnaseltsi kodulehele postituse tegin ja sellele pealkirja otsisin, sobis Rohevesti kokku võtma vaid sõna «õnnetunne»,» räägib Rohevesti üks korraldajatest Aili Avi. Kogu sagimine ja 32 000 sammu, mis iga päev hoovi peal maha kõnnitud sai, tasusid ennast Avi ütlust mööda igati ära. See emotsioon, kui hoovi täitsid inimesed, näpus piknikukorv või pleed, oli tema hinnangul kirjeldamatu. Ka pärast festivali lõppu ei kippunud korraldusmeeskond koju, õhustik oli sedavõrd mõnus.

Suure osa atmosfäärist lõid kohale tulnud inimesed. «Te tõite Konna maja hoovile palju rõõmu, toetust, tagasisidet, uusi ideid, armastust ja hoolimist,» kirjutas Avi Türi kogukonnaseltsi koduleheküljel. «Inimeste positiivset tagasisidet oli nii tore kuulda,» sõnab Avi. «See pani meid mõistma, et Türile on sellist maja vaja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles