Sotsiaalmaja elanik on hädas libeda põrandaga

Rauno Uusleer
Copy
Foto: Erakogu

Järva Teataja poole pöördus Türil Tallinna tänav 33 majas elav Margus Luik murega, et nende sotsiaalmaja pesemisvõimalused on alla igasugust arvestust. «See pole ainult minu mure. Kuna majas elab palju inimesi ja meil on ainult üks duširuum, kannatavad ka teised,» sõnas Luik.

Ta rääkis ka, et halbade tingimuste tõttu on nii tema kui ka teised majaelanikud ennast mitmel korral vigastanud. «Pesuruum hallitab kohutavalt. Sellistes tingimustes on oht tuberkuloosi jääda. Põrand on libe nagu liuväli. Ilmselt sellest, et maas on valed plaadid. Olen isegi nendel kukkunud ja nüüd pole õlg elu lõpuni endine. Teised majaelanikud on samuti korduvalt libastunud. Samuti on maja ventilatsioon alla igasugust arvestust.»

Oma murega on pöördutud kõikide võimalike aitajate poole, kuid siiani tulutult. «Olen suhelnud terviseametiga, nad lubasid valda helistada, aga ei tea, kaugele nad sellega jõudsid,» rääkis Luik. «Ka vallavanemale kirjutasin, aga sealt ei saanud mingit vastust. Ma ei julgegi neid väga torkida, äkki visatakse veel majast välja. Halduse esindajaga rääkisin aasta algul, kuid temalt sain eitava vastuse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles