Noored hakkavad rääkima kliimast ja vihakõnest

Silja Vilbu
Copy
Eelmisel aastal esines Eheda Ruumi alal Erki Pärn­oja. Sel laupäeval astub romantilise õhtukontserdiga üles Kelly Saatmann.
Eelmisel aastal esines Eheda Ruumi alal Erki Pärn­oja. Sel laupäeval astub romantilise õhtukontserdiga üles Kelly Saatmann. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Vahetult enne arvamusfestivali peetakse Paides noorte eelarvamusfestivali. Noored hakkavad keskväljaku Ehedas Ruumis rääkima nii kliimapoliitikast kui ka vaenukõne kriminaliseerimisest.

Arvamusfestivali eestvedaja Maiu Lauring ütles Järva Teatajale, et seekordne 3. augustil aset leidev noorte eelarvamusfestival tuleb sarnane eelmistega. Varasemalt on eelarvamusfestivale läbi viidud näiteks Narvas, Haap­salus ja Kagu-Eestis. Seekord otsustati aga Paide kasuks, kuna keskväljakul Eheda Ruumi alal on seda igati mugav korraldada.

Eelarvamusfestivali eestvedaja pole suur festival ise, vaid pigem kohalikud inimesed. Noorte eelarvamusfestivali veavad mõistagi noored, tänavu on sellele oma õla alla pannud Eesti noorteühenduste liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles