Järva valla ainus politseipunkt jääb Koeru

Silja Vilbu
Copy
Laupäeval Koerus peetud perepäeval tutvustas Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu uusi ruume. Õues näitasid märulipolitseinikud oma töövõtteid, nii politseikoera tegutsemist kui ka veekahuri kasutust. Päästjad selgitasid, mis juhtub siis, kui kustutada potis põlema läinud rasva veega.
Laupäeval Koerus peetud perepäeval tutvustas Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu uusi ruume. Õues näitasid märulipolitseinikud oma töövõtteid, nii politseikoera tegutsemist kui ka veekahuri kasutust. Päästjad selgitasid, mis juhtub siis, kui kustutada potis põlema läinud rasva veega. Foto: Silja Ratt

Laupäeval avasid politseinikud vaatemängulise perepäeva käigus Koerus uued tööruumid. Kuigi Aravetelt kaob nüüd konstaablipunkt ära, ei tasu karta, et koos ruumidega kaovad piirkonnast ka politseinikud.

Järva vallas on konstaablipunkte järjepanu kinni pandud: kõigepealt Koigis ja Järva-Jaanis ning lähiajal ootab ees Aravete punkti sulgemine. Paide politseijaoskonna juhi Margus Toomsalu selgitusel on väikesed punktid tulnud sulgeda seetõttu, et piirkonnapolitseinikel pole neis võimalik andmebaasidega tööd teha.

Nüüd saavad Järva valla piirkonnapolitseinikud end sisse seada Koerus Paide tee 5 uutes ruumides, mis on remonditud ja kohandatud politseitöö tarvis. Peale selle võimaldavad ühised tööruumid korrakaitsjatel paremini koostööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles