Üürimaja korteritele pole tormi joostud

Merit Männi
Copy
Varsti valmib: rekonstrueeritava üürimaja juures toimuvate töödega võib vallavalitsuse majandusosakonna juht Urmas Kupp (esiplaanil) rahule jääda, OÜ Rennes töömehed ja ehitusettevõtte juhatuse liige Kristjan Keemu saavad temalt vaid kiitva hinnangu.
Varsti valmib: rekonstrueeritava üürimaja juures toimuvate töödega võib vallavalitsuse majandusosakonna juht Urmas Kupp (esiplaanil) rahule jääda, OÜ Rennes töömehed ja ehitusettevõtte juhatuse liige Kristjan Keemu saavad temalt vaid kiitva hinnangu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel kevadel sai Türi vald Kred­Exilt 418 000 eurot toetust, et ehitada Türil Wiedemanni tänava ääres asuv ühiselamu tüüpi hoone, mille kahel ülemisel korrusel asusid elamispinnad ning esimene korrus oli erinevate ettevõtete päralt, ümber tänapäevastele tingimustele vastavaks üürielamuks. Äridele tähendas see välja kolimist, ent majja lisandus selle tulemusel 13 üürikorterit.

Varasuvel alanud ehitustööd on Wiedemanni tänava majas jõudnud nii kaugele, et hoone välisfassaad on tundmatuseni muutunud, samuti on vahetatud katus ning kõik aknad-uksed. Ehitustellingud jäävad endist ühiselamut siiski veel ümbritsema ja esialgu 31. oktoobrile määratud lõpptähtaeg lükkub vähemalt kuu jagu edasi. Just nii Türi vallavalitsuse majandusosakonna juhataja Urmas Kupp kevadel ennustas – ümberehitustöödel tuleb tihtipeale arvestada võimalike ettenägematute lisatöödega. «Ette võivad tulla igasugused eriolukorrad, mida me praegu ei tea,» ütles Kupp märtsis. Nii ka juhtus.

«Ehituse käigus tuli teha ootamatuid lahtivõtmisi ja seega tekkis vajadus tellida ka lisatöid. Püüame need eelarve piiresse mahutada, kuid tööde lõpetamine venib ilmselt aasta lõppu,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles