Paide muusikud hakkavad jälle rokkima

Järva Teataja
Copy
Kauigi Paide Rock 50 kontsert on alles järgmisel laupäeval, on sellest nädalast muusika- ja teatrimajas üleval juba Paide rokiajalugu tutvustav näitus.
Kauigi Paide Rock 50 kontsert on alles järgmisel laupäeval, on sellest nädalast muusika- ja teatrimajas üleval juba Paide rokiajalugu tutvustav näitus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Iga viie aasta tagant tulevad Paidest tuule tiibadesse saanud rokkarid kokku ja annavad ühe pika kontserdi. Paide Rock 45st ongi viis aastat möödas ning järgmisel laupäeval läheb Paide muusika- ja teatrimajas jälle rokkimiseks.

Paide Rock 50 korraldaja Tiia Tamm ütles, seekord astub lavale 13 bändi. «Soovijaid oli isegi rohkem, kuid aeg paneb siin omad piirid, sest mitmele bändile saame anda ainult 13 minutit,» lausus ta.

Paide rokipeod on Tamme selgitusel muusikute seas sedavõrd hinnatud, et mitu vanemat bändi tulebki üksnes selle ühe kontserdi tarvis kokku ning enamasti võtab esinemist tõsiselt ja teeb enne ka korralikult proove. «Mulle hakati juba aasta aega tagasi meelde tuletama, et 2019. aasta sügisel peaks taas pidu tulema,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles