Vesiaeroobikast tuntakse Paides suurt puudust

Anne Põder
Copy
Osa Paide vesi­aeroobika harrastajaid läks Merle Vantsi treeningutele Türi ujulasse, kuid see ei ole olukorrale lahendus, sest paljudele ei sobi sealsed ajad või puudub sõiduvahend.
Osa Paide vesi­aeroobika harrastajaid läks Merle Vantsi treeningutele Türi ujulasse, kuid see ei ole olukorrale lahendus, sest paljudele ei sobi sealsed ajad või puudub sõiduvahend. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide ujulas aastaid vesiaeroobikat harrastanud naised pole sügisest saati saanud vees võimelda, sest keegi pole enam nõus neile treenerit palkama. Ometi rõhutati enne uue ujula avamist, et linlased ei pea oma ujumisharjumusi muutma, sest kõik läheb vanaviisi edasi.

Endises Paide linnale kuulunud ujulas maksis vesiaeroobika treenerile Merle Vantsile kaks korda nädalas tundide eest palka Paide spordikeskus. Juhataja Erich Petrovitsi ütlust mööda oli treeneri tunnitasu 23 eurot. «Sellele lisandusid maksud, mis tegi tööjõukuluks ühe tunni kohta umbes 30 eurot. Iga nädal oli kaks tundi, seega maksime treenerile töötasuks koos maksudega iga kuu 240–270 eurot,» täpsustas ta.

Vesiaeroobikasse tulijad ostsid tavapileti nagu kõik ülejäänud ujulasse käijad. Petrovits ütles, et parimatel päevadel oli basseinis võimlemas ligi 40 inimest. Tunni keskmine külastatavus oli 30 inimese kanti. Sellist osalust lubades läksid vesiaeroobika harrastajad üle jaanuarist avatud uude ujulasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles