Paide keskerakondlased taunivad apteegireformi hukkamist

Tiit Reinberg
Copy
Kai Kimmel (vasakul) oli üks nendest, kes natuke rohkem kui kaks aastat tagasi kirjutas alla Paide koalitsioonilepingule ja aitas sellega oma koduerakonna võimule. Nüüd tunnistab ta avalikult, et on Keskerakonna poliitikutes pettunud.
Kai Kimmel (vasakul) oli üks nendest, kes natuke rohkem kui kaks aastat tagasi kirjutas alla Paide koalitsioonilepingule ja aitas sellega oma koduerakonna võimule. Nüüd tunnistab ta avalikult, et on Keskerakonna poliitikutes pettunud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linnavolikogu Keskfraktsioon ja Keskerakonna Paide osakond saatsid kolmapäeval riigikogu Keskfraktsioonile, sotsiaalminister Tanel Kiigele ja riigi­kogu sotsiaalkomisjonile pöördumise, millega toetavad ühel häälel varem kavandatud apteegireformiga jätkamist ning taunivad koalitsi­ooni esitatud uut eelnõu, mis säilitaks praegusega sarnaneva olukorra.

Pöördumise autor on Keskera­konna kauaaegne liige, Paide linnavolinik ja apteeker Kai Kimmel. Keskerakonna Paide organisatsiooni liikmed ja fraktsiooni kuuluvad linna­volinikud tulid sellega kaasa. Pöördumise kaaskirjale panid oma käe alla Keskerakonna Paide osakonna esimees Janno Lehemets ja linnavolikogu Keskerakonna fraktsiooni nimel selle esimees Aivar Tubli.

Aivar Tubli ütlust mööda on Kai Kimmel kogenud proviisor, kes teeb oma tööd südamega. Erialaliitu kuuludes võitleb Kimmel selle eest, et reformi tulemusel lahutataks ravimite jae- ja hulgimüük ning apteekide pidamise õigus jääks üksnes proviisoritele. «Leidsime, et Kai argumendid ja sihikindlus väärivad toetamist,» ütles Tubli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles