Pakiautomaatide kõrghooaeg on käes

Merit Männi
, reporter
Copy
Paide Maksimarketis asuva Itella postipakiautomaadi juures on abiks Rando Saviir ja Maria-Magdaleena Lillak. Rando ütleb, et  jõulueelne aeg on üsna töine ja pakke väljastavad nad alates poe avamisest kuni uste sulgemiseni.
Paide Maksimarketis asuva Itella postipakiautomaadi juures on abiks Rando Saviir ja Maria-Magdaleena Lillak. Rando ütleb, et jõulueelne aeg on üsna töine ja pakke väljastavad nad alates poe avamisest kuni uste sulgemiseni. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuigi Omniva ja Itella Smartpost on tänavu ka Järvamaale lisanud kappe ja uusi pakiautomaate, jääb saabuvate pühade eel neistki väheks. Itella pakiautomaatide juurde on palgatud lisatööjõudu, sest jõulude eel napib automaatides vabu kappe.

See pole viimaste aastate jooksul enam sugugi haruldane, kui detsembris tegutsevad pakiautomaatide juures pakipäkapikud, kes inimestele saadetise hoopis automaadi juurde toodud konteinerist välja otsivad. Jõulude eel ja ajal on pakiautomaadid üle koormatud, sest inimesed tellivad ja saadavad rohkelt jõulukinke.

Pakipäkapikud tegutsevad viimastel nädalatel ka Itella Paides ja Türil asuva pakiautomaadi juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles