Jõulud on söömispühad. Eestlase jõululauale kuulub tavapäraselt ikka verivorst ja hapukapsas, mõnus ahjupraad, juurde kartul. Ja muidugi muud head-paremat, eelistatavalt suhkrust ja rasvast. Kolm päeva möödub vitsutades ja magu venitades. Mida ütleb selle peale meie kõht? Toitumisspetsialist ja treener Heikki Mägi annab nõu, kuidas hea enesetunne pärast jõulusöömingut tagasi saada.
Tellijale
Toitumisspetsialist annab nõu, kuidas söögikoomast välja tulla
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alustame põhiküsimusega. Kas seapraadi tohib süüa?