Toitumisspetsialist annab nõu, kuidas söögikoomast välja tulla

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Toitumisnõustaja Heikki Mägi.
Toitumisnõustaja Heikki Mägi. Foto: Erakogu

Jõulud on söömispühad. Eestlase jõululauale kuulub tavapäraselt ikka verivorst ja hapukapsas, mõnus ahju­praad, juurde kartul. Ja muidugi muud head-paremat, eelistatavalt suhkrust ja rasvast. Kolm päeva möödub vitsutades ja magu venitades. Mida ütleb selle peale meie kõht? Toitumisspetsialist ja treener Heikki Mägi annab nõu, kuidas hea enesetunne pärast jõulusöömingut tagasi saada.

Alustame põhiküsimusega. Kas seapraadi tohib süüa?

Tohib. Mina ei usu sellesse, et mingeid toiduaineid ei tohi koos süüa. Meie keha on harjunud seda kõike seedima ja kui toidu kogus on normaalne, siis ei juhtu inimesega midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles