Makaronid ja frikadellisupp maitsevad lastele koolis enim

Anne Põder
Copy
Teise klassi õpilane Katriine Seeberg kiidab teisipäeval Paide Hillar Hanssoo põhikoolis lõunaks tehtud kalaseljankat. Lemmikuks peab ta ka kanasuppi ja sööb hea meelega spagette lisanditega.
Teise klassi õpilane Katriine Seeberg kiidab teisipäeval Paide Hillar Hanssoo põhikoolis lõunaks tehtud kalaseljankat. Lemmikuks peab ta ka kanasuppi ja sööb hea meelega spagette lisanditega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa koolilaste lemmiktoitude nimekirja troonivad mitmendat aastat makaronitoidud, millel on tihedalt kannul kanakaste, borš ja frikadellisupp, selgub Daily kaubamärgi all koole toitlustava ettevõtte rahulolu-uuringust.

Baltic Restaurants Estonia ASi müügi- ja turundusjuht Tiiu Endrikson märkis, et peaaegu sama tulemus oli uuringul ka üle Eesti. «Pastaroogade, suppide ja kanatoitude kõrval tõusid esile veel pikkpoiss ja kartulipuder,» täpsustas ta.

Endrikson selgitas, et Daily kaubamärgi all toitlustav Baltic Restaurants Estonia AS korraldas läinud aasta lõpul üle 4600 õpilase, koolitöötaja ja lastevanema seas küsitluse, et saada aimu laste toitumiseelistustest ja rahulolust koolitoiduga. «Järvamaa koolidest osalesid küsitluses Koeru keskkool, Paide Hammerbecki põhikool ja Paide Hillar Hanssoo põhikool,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles