Lea tuli Paidesse väljakutsetele sõitma

Anne Põder
Copy
Tartu kiirabi Paide baasi tuli uus kiirabiauto Lea. Kiirabiautojuht Meelis Hints ning õed Gaili Pipenberg ja Marina Mikson tunnevad ennast uues autos hästi ja on valmis hädasolijaile kohe appi sõitma.
Tartu kiirabi Paide baasi tuli uus kiirabiauto Lea. Kiirabiautojuht Meelis Hints ning õed Gaili Pipenberg ja Marina Mikson tunnevad ennast uues autos hästi ja on valmis hädasolijaile kohe appi sõitma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel nädalal jõudis Paidesse Tartu kiirabi uus operatiiv­auto, mis kannab nime Lea. Masinaga hakkab hädalistele appi sõitma Paide õebrigaad.

Tartu kiirabi Paide baasi vanem Milja Loštšenikova ütles, et uue Volkswagen Transporteri üle on kohalikel töötajatel hea meel. «Olles ühe vahetuse ära teinud, võin öelda, et uus auto on mugav ja soe ning selles on kuidagi turvalisem tunne väljakutsele sõita,» lausus ta.

Loštšenikova selgitusel tuli masin Paidesse juba varustusega, mis vastab nagu eelminegi terviseameti nõuetele.  «Eelmises autos olnust see oluliselt küll ei erine, kuid tehnika puhul on suur asi juba seegi, kui käib ajaga sammu ja muutub nutikamaks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles