Andekaid lapsi jagub suure linna mitmesse nurka

Urmas Glase
Copy
Paide gümnaasiumi õpilane Damaris Ly Tambla (esiplaanil) on üks kümnest tänavu Andeka Lapse sihtkapitali stipendiumi pälvinud Paide linna noorest.
Paide gümnaasiumi õpilane Damaris Ly Tambla (esiplaanil) on üks kümnest tänavu Andeka Lapse sihtkapitali stipendiumi pälvinud Paide linna noorest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide linna Hillar Hanssoo nimeline Andeka Lapse sihtkapital tunnustab Eesti Vabariigi aastapäeva eel kümmet andekat noort, kes on silma paistnud nii õppetöös kui ka koolivälise tegevusega.

Andeka Lapse sihtkapitali nõukogu esimees Aivar Tubli kiitis õpetajaid, kes oma andekaid õpilasi märkasid ja olid kõige agaramad kandidaatide esitajad. «Nõukogu otsus kümne preemia laureaadi valikul oli konsensuslik. Arvestasime kandidaatide õppeedukust, saavutusi ja iseloomustust ning selle põhjal selgusid tublimatest tublimad. Sihtkapitali nõukogul on hea meel, et kandidaate oli ja laureaate on üle omavalitsuse,» lausus Tubli.

Tänavu esitati Andeka Lapse sihtkapitalile taotlusi 31 lapse tunnistamiseks, kellest kümme parimat valis välja sihtkapitali nõukogu koosseisus Aivar Tubli, Anneli Tumanski, Toomas Agasild, Annely Erm, Tõnu Uibopuu ja Kaarel Vene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles