Söögituba toob toidu koju kätte

Silja Vilbu
Copy
Kirsimari töötaja Rea Põldes näitab spetsiaalset karpi, milles püsib tellitud toit inimese koju jõudes veel võimalikult soe.
Kirsimari töötaja Rea Põldes näitab spetsiaalset karpi, milles püsib tellitud toit inimese koju jõudes veel võimalikult soe. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui suuremates linnades on toidu koju tellimine paljudele igapäevane asi, siis Järvamaal sellist luksust naljalt nautida ei saa. Amblas asuv Kirsimari söögituba otsustas vastuvoolu ujuda ja hakata soovijatele toitu koju toimetama.

Äri üks omanikest, Pille Kirsi, ütles, et käis abikaasaga (äri teine omanik – toim) linnas lastel külas ja nad tellisid seal toitu koju. «Mehel hakkas mõte jooksma, et võibolla peaks Kirsimaris ka sellist teenust osutama, ja nii ta läks,» sõnas ta.

Kirsimari hakkab soovitajatele toitu koju viima kuni 13 kilomeetri kaugusele. Kes ei tea täpselt, kui kaugel Kirsimari nende kodust asub, saab ettevõtte kodulehel oleva kaardi juurde aadressi sisetada ja kontrollida, kas see jääb teeninduspiirkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles