iDeal kampaania

Toidukohad ja väikepoed lülitusid ellujäämisrežiimile

  • Kullerteenust osutades on võimalik vältida inimkontakti
  • Hädas on paljud väiketootjad
  • Lihtne ja toitev toit on pakkumisel
  • Vajadusel minnakse kaubaga turule

Neljapäeval müüs toitlusettevõtja Kaido Lepik oma kriisiaja praade Paide turul.

FOTO: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Koroonaviiruse leviku tagajärjel on ühe valusaima hoobi pidanud vastu võtma toidukohad, väike­ettevõtjad ja pisipoed. Et inimesed ilma suurema vajaduseta kodudest välja ei tule, siis pakub nii mõnigi neist toidu koju toomise võimalust.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Jaanuaris võttis Kaido Lepik nõuks Paide kesklinnas asuvale kohvikule elu uuesti sisse puhuda. Mäletatavasti lahkus eelmine kohvikupidaja Südamesahvri nime kandnud kohast üleöö.

Menüüd saab proovida kodus

Koroonaviiruse leviku ülevaade Eestis ja maailmas.
Vaata statistikat
Tagasi üles