Sisukord
Paberleht
Postimees

Toidukohad ja väikepoed lülitusid ellujäämisrežiimile

3 min lugemist
  • Kullerteenust osutades on võimalik vältida inimkontakti
  • Hädas on paljud väiketootjad
  • Lihtne ja toitev toit on pakkumisel
  • Vajadusel minnakse kaubaga turule
Neljapäeval müüs toitlusettevõtja Kaido Lepik oma kriisiaja praade Paide turul. FOTO: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Koroonaviiruse leviku tagajärjel on ühe valusaima hoobi pidanud vastu võtma toidukohad, väike­ettevõtjad ja pisipoed. Et inimesed ilma suurema vajaduseta kodudest välja ei tule, siis pakub nii mõnigi neist toidu koju toomise võimalust.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Jaanuaris võttis Kaido Lepik nõuks Paide kesklinnas asuvale kohvikule elu uuesti sisse puhuda. Mäletatavasti lahkus eelmine kohvikupidaja Südamesahvri nime kandnud kohast üleöö.

Menüüd saab proovida kodus

04.06.2020 07.06.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto