Matk kevadesse meelitas kodudest välja sadu inimesi

Anne Põder
Copy
Jaama tänava kontrollpunktis liikus eelmise pühapäeva  lõunaajal rohkelt rahvast, kuid kõik tegid seda siiski üksikult või paarikaupa.
Jaama tänava kontrollpunktis liikus eelmise pühapäeva lõunaajal rohkelt rahvast, kuid kõik tegid seda siiski üksikult või paarikaupa. Foto: Anne Põder/Järva Teataja

Pühapäeval Türil peetud kevadpealinna matk kevadesse tõi tänavatele liikuma paarsada inimest, mis näitas, et sellisel vabal moel saab suurepäraselt liikumisüritusi korraldada.

Türi spordiklubide liidu spordispetsialist Liisa Gritšenko selgitas, et kui eelmisel aastal liiguti mööda linna piiri, siis tänavu viis matkatee kauni kodu tiitliga pärjatud majade juurde. «Kaardile oli märgitud 14 kontrollpunkti ja igas punktis oli võimalik eest leida üks täht,» täpsustas ta.

Segamini paisatud tähtedest tuli matka lõppedes kokku panna tunnuslause, mis oli «Liigu terviseks!». Kahel korral arvati, et tunnuslause võiks olla ka «Tegevus kriisil», mis polnud Gritšenko meelest sugugi vale ja näitas matkajate leidlikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles