Testimisjärg jõuab ka maakonna hooldekodudeni

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Nagu teistes hooldekodudes, kehtib täielik külastuskeeld ka OÜ Häcke hallatavas Paide pansionaadis. Epideemiapuhangu tõttu on märkimisväärselt vähenenud ka OÜ Häcke hooldekodude elanike hulk ja lähiajal neid ettevõtte teatel juurde oodata pole.
Nagu teistes hooldekodudes, kehtib täielik külastuskeeld ka OÜ Häcke hallatavas Paide pansionaadis. Epideemiapuhangu tõttu on märkimisväärselt vähenenud ka OÜ Häcke hooldekodude elanike hulk ja lähiajal neid ettevõtte teatel juurde oodata pole. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Seoses Saaremaa hooldekodus avastatud koroonajuhtumitega on niigi rangeid ettevaatusabinõusid järgivad Järvamaa hooldusasutused veelgi karmistanud ettevaatusabinõusid.

Saaremaa Südamekodus kinnitati eelmisel kolmapäeval kahel elanikul COVID-19 viiruse positiivne test. Mõlemad paigutati Kuressaare haiglasse ravile, nende seisund on stabiilne ja nad on arstide järelevalve all.

Neljapäeval Südamekodus tehtud laustestimise tulemusel selgus, et 22 elaniku ja kolme töötaja koroonaanalüüsid osutusid reedel positiivseks. Pühapäeva hommiku seisuga lisandus koroonaviiruse tagajärjel surnud inimeste nimekirja üks Saaremaalt pärit mees: 90aastane Saaremaa Valsi hooldekodu elanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles