Lisatud ⟩ Paradoksi menuloo uus versioon rõkkas üle sõjaväelinnaku

Urmas Glase
Copy
Järvamaa meeste peobänd koosseisus Andres Arendi (vasakult, basskitarr), Georg Paal (trummid) ja Tarmo Kopti (kitarr) võtsid käsile Paradoksi menuloo «Ära möödu must lähedalt».
Järvamaa meeste peobänd koosseisus Andres Arendi (vasakult, basskitarr), Georg Paal (trummid) ja Tarmo Kopti (kitarr) võtsid käsile Paradoksi menuloo «Ära möödu must lähedalt». Foto: Erakogu

1. aprilli hommikul tervitas Tapa sõjaväelinnakusse tööle saabujaid ja saatis õhtul koju minejaid ruuporitest Paide ansambli Paradoks omaaegne hittlugu «Ära möödu must lähedalt», mille teisendi salvestasid Järvamaa muusikute eelmisel suvel kokku tulnud peobändi Pikne liikmed oma kodudes musitseerides.

«Tahtsime igaüks oma kodus lugu salvestades eeskujuks olla ja öelda, et ka eriolukorras on võimalik koos ägedaid asju teha füüsiliselt kokku puutumata,» lausus basskitarrist ja solist Andres Arendi.

Kuidas sai Järvamaa bänd kaitseväe suurima linnaku mõneks minutiks oma pilli järgi käima? «Olen kaitseväelane ja töötan Tapal. Teisipäeval, kui lugu sai kokku miksitud, andsin selle töökaaslasele kuulata, muusika peale tuli veel üks kolleeg uudistama ja sellest arenes mõte, miks mitte lasta lugu kuulamiseks kõigile. Eks 1. aprillil sai selline asi võimalikuks. Inimesed tulid kell kaheksa tööle ja laulsid kaasa. Nii suurt auditooriumi pole meil olnudki,» selgitas Arendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles