Kodutekstiilitootja hakkas ilusaid maske valmistama (1)

Tiit Reinberg
Copy
Traageldaja töötajad Heli Sillaots (vasakult), Marika Sula, Merle Murd ja Agnes Saarpere kannavad ka ise maske, mida nad on sellest nädalast valmistama hakanud.
Traageldaja töötajad Heli Sillaots (vasakult), Marika Sula, Merle Murd ja Agnes Saarpere kannavad ka ise maske, mida nad on sellest nädalast valmistama hakanud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Käru õmblusettevõte Traageldaja juhataja Heli Sillaots hakkas eelmisel nädalal saame telefonikõnesid küsimusega, kas ettevõte ei saaks kaitsemaske valmistada. Et helistajaid on olnud palju, asuski Sillaots asja uurima. Laupäevaks olid lõiked välja otsitud ja esmaspäeval löödi käärid riidesse.

Sillaots selgitas, et internetis on palju näidiseid, kuidas maske õmmelda. Nemad valisid keerulisima viisi, kuid see-eest seisavad need maskid paremini ees ja sobivad ühtviisi nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Sillaots toonitas, et nad ei valmista meditsiinilisi maske, vaid tavatarbijatele, kes soovivad kaitset poes käimiseks või neid tööl kasutada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles