Paide Selver teeb sammukese e-poe poole

Anne Põder
Copy

Eile viisid Paide linnavalitsuse töötajad esimest korda laiali eakatelt kogutud e-poe tellimusi, mille täitmise võttis vastavalt sõlmitud lepingule oma õlule Paide Selver. Kaup jõudis seekord 21 tellijani ja teenus jätkub eriolukorra lõpuni.

Paide Selveri juhataja Kristi Nõmm ütles, et see on oluline proovikivi, mille pealt nad näevad, kui valmis on provintsilinna kauplus edaspidi e-poe teenust osutama. «Meie ülesanded on ju täpselt samad: komplekteerime vastavalt tellimusele toidukoti, skaneerime koodid, vormistame tšeki ning siis pakime kõik kokku ja anname kullerile üle,» selgitas ta.

Nõmm märkis, et selle töö käigus hindavad nad, kui palju lisatööjõudu läheks e-telli­muste täitmiseks vaja, kui kiiresti käib ühe tellimuse kokkupanek ja kuidas on seda logistiliselt kõige tõhusam korraldada. «E-Selver toimib tõhusalt Tallinnas ja selle lähiümbruses ning Tartus, edaspidi peaks teenus jõudma ka teistesse linnadesse, kus Selverid tegutsevad. Miks ei võiks Paide olla väiksemate Selverite seas üks teenäitajaid?» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles