Uus motoklubi tahab kogukonna elu kihama panna

Anne Põder
Copy
Motomeeste Eesti-Läti ühissõit «Mina hoolin!». Sõidu eesmärk oli sõita läbi Läti territooriumil asuvad eestlaste Vabadussõja ausambad ja avaldada austust langenuile. Pildil (vasakult) Margus Rooba, Raimond Belov, Margit Jasson jav Andrus Kopliste.
Motomeeste Eesti-Läti ühissõit «Mina hoolin!». Sõidu eesmärk oli sõita läbi Läti territooriumil asuvad eestlaste Vabadussõja ausambad ja avaldada austust langenuile. Pildil (vasakult) Margus Rooba, Raimond Belov, Margit Jasson jav Andrus Kopliste. Foto: Erakogu

Nädal tagasi sündis Paides esimene rahvusvahelisse staatusse pürgiv motoklubi, mis kannab provotseerivat nime Cartel MC. See pole mingi narkokartell ega motojõuk, kes tsikleid käristades linnarahva elu häirib. Nad on tegusad mehed, kes tahaksid koos kogukonnaga Eestimaa südames ägedaid asju korraldada.

Cartel MC president Kaupo Avent ütles, et klubi üks eesmärke on inimestele ehtsat motokultuuri tutvustada ning parandada sedakaudu ka motomeeste mõnikord ekslikult halvaks peetavat mainet.

«Klubi nime taga ilutseval tähekombinatsioonil MC on kindel tähendus. See on rahvusvaheline tunnus motoklubidele, kes tegutsevad kindlate reeglite ja aukoodeksi järgi,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles