Politseinikud pööravad enim tähelepanu vahemaanõude täitmisele

Anne Põder
Copy
Paide Vallimäele jüriöö tule süütamisele kogunenud noorukid ei hoolinud täiskasvanute manitsustest eriolukorra ajal mitte koguneda ja soovitustest laiali minna ning väljendasid oma suhtumist sõrme viibutades. Samasuguste olukordadega on kokku puutunud ka politseinikud.
Paide Vallimäele jüriöö tule süütamisele kogunenud noorukid ei hoolinud täiskasvanute manitsustest eriolukorra ajal mitte koguneda ja soovitustest laiali minna ning väljendasid oma suhtumist sõrme viibutades. Samasuguste olukordadega on kokku puutunud ka politseinikud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Et inimesed hakkavad eriolukorrast väsima ega taha enam ilusate ilmadega kodus püsida, on igati mõistetav, kuid politseinikud paluvad inimestel üheskoos veel pingutada, et viiruse levikule piir panna. Praegu on nende põhitähelepanu 2 + 2 reegli järgimisel tänavatel.

Paide politseijaoskonna piirkonnavanem Priit Söörd ütles, et kuigi üldpilt on Järvamaal rahulik ja ka telekommunikatsioonifirmade liikumisanalüüsi andmed näitavad, et maakonna inimesed on üsna korralikud kodus püsijad, tuleb siiski ette erandeid. «Mõni 2 + 2 reeglit eiranud noor on tõepoolest ka Järvamaal ettekirjutuse saanud,» sõnas ta.

Söörd ütles, et esmalt teevad politseinikud reegli rikkujatele suulise hoiatuse. «Hoiatusi on tulnud teha igas vanuses inimestele, sest ka täiskasvanud unustavad end mõnikord parklas liiga lähestikku lobisema ning eakad liiguvad ringi nõutud vahemaad mitte hoides,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles