Ans. Andur saadab Paide «kuldi» bändiruumi veebikontserdiga remonti

Urmas Glase
Copy
Paide rock 50.

Atta Trollid, Rock Grupp, Jecym, Pillskill, Stora Magnara

Vertigo,  Eleegium, Võtame Aprilli Tagasi, A.inult K.aks G.ranaati, Motor Tension Ensemble

Nevesis, Ans. Andur, Paradoks

Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Paide rock 50. Atta Trollid, Rock Grupp, Jecym, Pillskill, Stora Magnara Vertigo, Eleegium, Võtame Aprilli Tagasi, A.inult K.aks G.ranaati, Motor Tension Ensemble Nevesis, Ans. Andur, Paradoks Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval annab ansambel Ans. Andur  (pildil) Paide muusika- ja teatrimaja bändiruumist veebikontserdi, et jätta senise proovikohaga sümboolselt hüvasti. Keldriruumide suvise remondi käigus kolib proovisaal uude kohta.

«See ruum hüüdnimega «kuldi stuts» on olnud Ans. Anduri kodu algusest peale ehk 2002. aastast saati. See on meie viimane võimalus seal lärmata,» kirjutab bänd oma esinemise tagamaadest.

Kontserdi nimi «Õhtuks koju» tuleneb Anduri samanimelisest loost. «See ruum on ka nagu meie kodu olnud ja vaatajadki on enamasti kodudes,» selgitas bändi laulja ja kitarrist Madis Aesma. «Kui vahepeal tegime proove mujal, siis viimased viis aastat oleme Paides harjutanud. Kuldi bändiruumiga seostuvad ennekõike ikka pikad prooviõhtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles