Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2020/05/29/13125239t1hd43f.jpg)
Kevad on kätte jõudnud siis, kui keegi postitab Facebooki esimese karulaugupesto pildi. Teadjamad taimetundjad ütlevad aga, et karulauku Järvamaal eriti ei kasvagi. Seda enam on põhjust järele proovida, kas ka teistest kevadtaimedest, et mitte öelda umbrohtudest, on võimalik toidulaule miskit söödavat meisterdada.
Kui karulaugupesto kõrvale jätta, tuleb esimese asjana meelde, et võilillejuurest saab vist kohvi keeta ja naati kästakse salati sisse panna. Mõte umbrohusalatist ei kõla kuigi kõhtu täitvalt. Õnneks leidub internetiavarustes ka toekamaid retsepte.