Rannavolle järelkasv tuleb Järvamaa liivale karikavõitjaid selgitama

Anne Põder
Copy
Järvamaa noored võrkpallurid Markus Salum (vasakult), Kaur Vilpuu ja Sander Perillus ei pelga oma oskuseid ka üle-eestilises võistlussarjas proovile panna.
Järvamaa noored võrkpallurid Markus Salum (vasakult), Kaur Vilpuu ja Sander Perillus ei pelga oma oskuseid ka üle-eestilises võistlussarjas proovile panna. Foto: Gertrud Alatare

Homme panevad Paides palli mängu U20 vanuseklassi noormehed ja neiud, et Swedbanki rannavolle karikavõistluste viiendal ja ühtlasi viimasel etapil sotid selgeks teha. Järgneval kolmel päeval astuvad riburada võistlustulle ka teiste vanuseklasside noored mängijad, küttes liiva kuumaks nii Paide tehisjärve rannaspordikeskuse kui ka Valgma küla Hindreku talu liivaväljakutel.

Karikavõistluste etapi korralduse Paide võrkpalliklubi õlule võtnud Piret Reinfeld ütles, et ettevõtmine on eriline juba selle poolest, et kunagi varem pole noored võrkpallurid Järvamaal rannavollet mängima kogunenud. «Oleme Veiko Tihemetsa eestvedamisel mitu aastat korraldanud täiskasvanute rannavolle etappe ja küllap see on andnud võrkpalliliidu rannavõrkpalli toimkonnale usalduse, et suudame seda teha,» sõnas ta.

Reinfeld rääkis, et tänavu on noorte karikasari olnud eriliselt osalejaterohke, sest pered reisivad Eestist vähem välja ning seetõttu on suurem osa võrkpallureid kenasti kodumaal olemas. «Pigem näevadki vanemad laste võrkpalliharrastuse kaudu võimalust Eestimaad avastada ja teha reisiplaanid hoopis selle järgi,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles