Maakonna taasiseseisvusaja esimene uus kortermaja kerkib Imaverre

Urmas Glase
Copy
Embach Ehituse projektijuht Lauri Tomp ja Kaevetek OÜ juhataja Kalle Järvsoo kontrollisid eile objektil asendiplaani järgi, et projekt ja olud maastikul klapiksid.
Embach Ehituse projektijuht Lauri Tomp ja Kaevetek OÜ juhataja Kalle Järvsoo kontrollisid eile objektil asendiplaani järgi, et projekt ja olud maastikul klapiksid. Foto: Dmitri Kotjuh

Eile hommikul ampsas ekskavaator Imaveres esimesed kopatäied mulda krundilt, kuhu järgmise aasta mai keskpaigaks kerkib Järva valla eestvõttel uus kolmekorruseline 18 korteriga üürielamu.

Kui jätta kõrvale Eesti iseseisvuse taastamise ajal Paides püsti pandud majakarbid, mis erainvestorite toel hiljem lõpuni ehitati ja korteriteks müüdi, pole pea 30 aasta jooksul Järvamaal nullist ehitatud ühtegi uut kortermaja. Seni uusim kortermaja valmis Imaveres 1986. aastal ja asub kohe ehitatava uue maja kõrval.

Eile hommikul kaevati Imavere lasteaia vastaskrundil asuvale objektile mõne kuupmeetri suurune auk ning paar meest askeldasid aiaga piiratud alal mõõdistusseadmetega ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles