Aitäh, Martha, et sa minuga kinno ei tulnud

Tiit Reinberg
Copy
Tiit Reinberg
Tiit Reinberg Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeva õhtuks olid mul kõik nädalavahetuse kohustused täidetud ja tuli otsustada, mida vaba õhtuga peale hakata. Esimene mõte oli minna kõige lihtsama vastapanu teed. Mis siis telekas näidatakse? Telekava teatas: «ENSV» (kordus), «Õnne 13» (kordus), «Kuldvillak» (kordus), «Roaldi nädal» (kordus)... No tavaline suvine teleõhtu, kus ka mitte kõige nõudlikum televaataja peab tunnistama, et midagi uut ja huvitavat pole.

Aga mis kinos on? Haaran telefoni. Bingo! Paide kinos on täna «Biidid». Kriitikutelt palju kiita saanud film, mis räägib sellest, et 1990ndate alguses oli Inglismaal välireive korraldada kriminaalseadusega keelatud, kuid kaks sõpra siiski võtsid ette teekonna illegaalsele reivile.

Ma ei tea, kas seetõttu, et samal nädalavahetusel oli Paides festival «Hard Camp» ning sellist biiti ja tümpsu pole üle linna kunagi varem kostnud, kuid otsus on hetkega langenud. Reivipeoks olen liiga vana, aga kinos sellest filmi tahan vaadata küll. Üks, kaks, kolm ja kinopilet on telefonis olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles