Hingelt noortel tuleb oma arvamusfestival

Anne Põder
Copy
Eakate arvamused ja mõtted jäid suurel arvamusfestivalil tagaplaanile. Nüüd on õige aeg neid esile tõsta.
Eakate arvamused ja mõtted jäid suurel arvamusfestivalil tagaplaanile. Nüüd on õige aeg neid esile tõsta. Foto: Dmitri Kotjuh

Juba homme täitub Paide Vallimägi vanemaealistega, keda Ajakeskus Wittenstein kutsub osa saama üle-eestilisest arvamus- ja vabaajafestivalist «Hingelt noored». Päeva tuliseimad aruteluteemad tõotavad tulla «Kas Eesti riik väärtustab piisavalt vanemaealisi inimesi?» ja «Kas hooldekodu või koduhooldus?».

Ajakeskuse Wittenstein turundusjuht Eliis Õunapuu ütles, et aruteludes osalevad ministrid ja oma ala tuntud asjatundjad. «Päevakajaliste arutelude kõrval saab ka meelt lahutada koos Reet Linnaga lauldes ja Tihvan Big Bandi saatel jalga keerutades,» lausus ta.

Õunapuu märkis, et reedel on Paide Vallimäel põhimõtteliselt Eesti poliitikute kahurvägi. Hingelt noori tuleb tervitama peaminister Jüri Ratas, aruteludes osalevad ministrid ja erakondade juhid. Päeva jooksul on kolm arutelu, mida modereerib tasakaalukas, kuid intrigeerivaid küsimusi siiski mitte pelgav Märt Treier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles