Türi OTT saab väikevenna

Tiit Reinberg
Copy
Kui seni said türilased OTT-ilt head ja paremat osta igal neljapäeval, siis laieneb see ettevõtmine ka laupäevale.
Kui seni said türilased OTT-ilt head ja paremat osta igal neljapäeval, siis laieneb see ettevõtmine ka laupäevale. Foto: Kristo Kivisoo

Igal neljapäeval on Türi turuplatsil OTT (otse tootjalt tarbijale – toim), kus kaubeldakse peamiselt kohalike tootjate toidu-, joogi- ja käsitöökaupadega. Ostlema tullakse sinna Türist kaugemaltki ning tihtipeale on juhtunud, et veidi hiljem saabujate ajaks on letid tühjad ja müüjad pakivad asju kokku. Veel enne aasta lõppu saab OTT omale väikevenna, laupäeviti korraldatava mini-OTTi.

Türi OTTi ühe käivitaja, Maarja Brause selgitusel võiks türilastel ja mujalt tulnutel ka laupäeviti olla võimalus kohalike valmistatud küpsetisi ja muud söödavat osta. Kauplejatega nõu pidades tekkiski mõte, et nädalavahetusel võiks tegutseda mini-OTT, aga mitte harjumuspärases kohas turuplatsil, vaid Paide tänaval endise Joosu poe majas.

Maarja Brause ütlust mööda võiksid laupäeva hommikuti samuti värske koduleib ja kondiitritooted kättesaadavad olla, selles suhtes on ta tegijatega juba läbirääkimisi pidanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles