Õpilased eelistavad jõulukinkidele heategusid

Anne Põder
Copy
Paide Hammerbecki põhikooli VIa klass ja klassijuhataja Maris Raudsepp näitavad eeskuju, kuidas tunda jõulude ajal suuremat rõõmu heateost kui omavahel tehtud jõulukinkidest.
Paide Hammerbecki põhikooli VIa klass ja klassijuhataja Maris Raudsepp näitavad eeskuju, kuidas tunda jõulude ajal suuremat rõõmu heateost kui omavahel tehtud jõulukinkidest. Foto: Dmitri Kotjuh

Üha sagedamini otsustavad klassid üksmeelselt jõulukinkide ja kommipakkide asemel teha hoopis head: annetada raha, kingitusi või kaarte neile, kes tõeliselt abi vajavad.

Just sellise suure südamega õpilased on näiteks Paide Hammerbecki põhikooli VIa klassis, kes annetasid oma loosipakkide raha ja enamgi veel hooleta jäänu kasse abistavale mittetulundusühingule Paikass ning tegid kingitusi jõulupuu projekti kaudu puudustkannatavatele lastele.

Jane-Ly Tapp VIa klassist ütles, et tegelikult mõlgutasid nad mõtteid heategevusse annetada juba eelmiste jõulude ajal. «Jäime oma asjaajamisega veidi hiljaks ja siis ei saanud sellest asja,» lausus ta. «Sel aastal pühendasime klassijuhataja Maris Raudsepa juba aegsasti oma plaanidesse ja ta aitas meil heategu korraldada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles