Paide noormees pani hinnalise särgi ukrainlaste toetuseks oksjonile

Tiit Reinberg
Copy
Ragnar Klavani Liverpooli F.C. särgilt leiab maailma tippjalgpallurite autogramme.
Ragnar Klavani Liverpooli F.C. särgilt leiab maailma tippjalgpallurite autogramme. Foto: Robin Vestung

Iga jalgpallifänn teab, kui mainekas klubi on Liverpool F.C. nii Inglismaal kui kogu maailmas. Eestlased võivad uhked olla, et nende ridades on mänginud ka praegu Paide linnameeskonnas palliv Ragnar Klavan. Kes oleks osanud aga siis arvata, et üks Klavani võistlussärk sellest ajast koos paljude maailma tippjalgpallurite autogrammidega võib muutuda ühel päeval nii hinnaliseks ja teha head sõjakoldest põgenevatele inimestele.

Selle hinnalise särgi omanik on Paide noormees Robin Vestung, kes mängib Paide linnameeskonna U21 koosseisus. Tema kätte sattus särk 2016. aastal, kui tal õnnestus koos perega Ragnar Klavani kutsel kahel korral Liverpooli jalgpallimatšile sõita. «Sealt saingi selle särgi ning olen sellest ajast saati seda omanud ja hästi hoidnud,» ütles ta.

Põhjus, miks särk just nüüd omanikku vahetab, on Vestungi selgitusel täiesti inimlik. Ta tahab teha praeguses sõjaolukorras head ja see on üks väärtuslikemaid asju, millest ta on nõus õilsa eesmärgi nimel loobuma. «Vaadates olukorda maailmas, olen otsustanud teha heategevusliku oksjoni Ukraina heaks. Kogu saadud raha annetan MTÜle Eesti Pagulasabi,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles