Metsajõe puhkekeskuses valmis avar peo- ja seminarimaja

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Andrek Põllumäe kasutas koroonaaega Metsajõe puhkekeskuse arenduseks ning ehitas keset kompleksi suure peo- ja seminarimaja.
Andrek Põllumäe kasutas koroonaaega Metsajõe puhkekeskuse arenduseks ning ehitas keset kompleksi suure peo- ja seminarimaja. Foto: Dmitri Kotjuh

Loetud nädalad tagasi sättis Andrek Põllumäe Türi vallas Metsajõe puhkekeskuses vastvalminud peo- ja seminarimaja seina viimaseid liiste. Juba mõni päev hiljem oli maja rahvast täis ja on seda vahelduva eduga siiani. «Ma teadsin, mida siia on vaja ehitada, et kompleksi mitmekesisemaks muuta,» sõnas ta.

Juba 15 aastat Metsajõe puhkekeskust pidanud Andrek Põllumäe ütles, et paigalseis pole ühelegi ettevõttele hea ning seetõttu on nad elanud põhimõtte järgi, et investeerivad igal aastal kasvõi natukene ja ehitavad midagi juurde. «Viimati saigi ette võetud suurem amps ehk siis valmis teha 340ruutmeetrine peo- ja seminarimaja, mis varem oli lahtine katusealune,» lausus ta.

Põllumäe nägi, et sellisel lahtisel peavarjul pole Eesti kliimas mõtet ning suuremate seltskondade ja koosolemiste võõrustamiseks on vaja hoopis korralikku saali koos abiruumidega. «Ausalt öeldes olen suuremat peomaja tahtnud juba kümme aastat, aga ehitus ei tulnud kõne allagi, kui samal ajal on kompleks tegevuses ja rahvast täis,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles