Kergejõustiku järelkasv näitas häid tulemusi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Kergejõustikuklubi Alem treeneri Veiko Valangu kasvandik Karl Marten Kattel on viimastel aastatel juba kolmas sportlane, kes on kõrgushüppes meistritiitli võitnud.
Kergejõustikuklubi Alem treeneri Veiko Valangu kasvandik Karl Marten Kattel on viimastel aastatel juba kolmas sportlane, kes on kõrgushüppes meistritiitli võitnud. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal Rakveres olnud U14 ja U16 vanuseklassi Eesti kergejõustiku-meistrivõistlustel võitsid Järvamaa noorsportlased kaks medalit. Mitu neist jõudis ka esikümnesse, mis näitab sportlaste head taset ja tippu pürgivaid tulemusi.

Kõige kirkama medali tõi Järvamaale U14 vanuseklassi kõrgushüppes Karl Marten Kattel, kes võttis mõõtu endast koguni paar aastat vanematega. Paide Hammerbecki põhikoolis õppiv Kattel on alles 11aastane, kuid U14 vanuseklassis küündib võistlejate vanus 13 eluaastani.

Katteli treener Veiko Valang spordiklubist Alem ütles, et esimene tiitlivõit oli südantsoojendav, kuid üllatuseks ta seda ei pea. «Olles tema arengut näinud, siis eeldasin, et medalile jõuab ta kindlasti, kuigi minu arvamust kõigutasid veidi võistlustele eelnenud sündmused,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles