Edukas maakooli õpilane teeb ise koolielu põnevaks

Copy
Lilith Lilletaid Koeru keskkoolist jagub kõikjale ning kuigi tema päevad on täis toimetusi, ei tee ta allahindlust ka õpitulemustele ja on kõik kaheksa klassi lõpetanud kiituskirjaga.
Lilith Lilletaid Koeru keskkoolist jagub kõikjale ning kuigi tema päevad on täis toimetusi, ei tee ta allahindlust ka õpitulemustele ja on kõik kaheksa klassi lõpetanud kiituskirjaga. Foto: Koeru keskkool

Kui keegi peaks arvama, et maakoolis on elu igav ning sealsed õpilased peale õppimise muud ei teegi, siis Koeru keskkooli 9. klassi õpilane Lilith Lilletai on ehe näide sellest, kui tegus, ettevõtlik ja särav saab üks maakooli õpilane olla. Hea eeskujuna võtab ta täna selle eest Väätsa põhikooli saalis vastu Helmi Tohvelmani nimelise Järvamaa eduka maakooliõpilase preemia.

Lilith Lilletai (15) ütles, et talle tuli austav tiitel ootamatult. «Ma teadsin, et klassijuhataja Siret Pärtel mind sellele preemiale nomineeris. Ma ei lootnud aga midagi, sest arvasin, et kindlasti on minust tegusamaid ja tublimaid õpilasi, kes on palju rohkem silma jäänud. Alati saab ju paremini,» lausus ta.

Kui Lilletai paari päeva eest kuulis, et just teda on valitud preemia laureaadiks, oli ta selle üle väga rõõmus, aga samas ka üllatunud. «Usun, et teised nominendid on ka väga tublid. Kindlasti on nad palju silmapaistvat korda saatnud,» sõnas ta.

Tagasi üles