Peatusele tulevad seelikutriibud

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peetri kool täitub värvilõhnaga homme, kui algab neli päeva vältav bussiootekoja triibutamine. MTÜ Peetri Lapsed juhatuse esimees Tõnu Taal ütles, et ootekoja seinad on kohal ning need tuleb Kadri Roosi projekti järgi Peetri kihelkonna seelikutriibuliseks värvida. «Et värvida tuleb üle ühe laua, siis kulub kõikide seinte värvimisele ilmselt kuni neli päeva,» lisas ta.

Algus tehakse homme kell 15 ja kõiki värvida soovijaid ootavad projekti eestvedajad kooli tööõpetuse klassi.

Värvimine peaks Taali hinnangul ühele poole saama kolmapäevaks. Vanast peatusekohast on ära viidud juba eelmine ooteplatvorm, seega on alanud ka ootekoja paigalduse ettevalmistustööd.

Taali lootust mööda valmib  peatus paari nädala jooksul ja siis saavad õpilased bussi oodata ilma eest kaitstuna. Praegu pole Peetri kooli õpilastel ilma eest kaitseks mingit pea- ega tuulevarju.

Bussiootekoda läheb maksma ligi 5000 eurot, raha taotles MTÜ Peetri Lapsed Leaderi meetmest, tööde omaosaluse katavad MTÜle tehtud annetused.

See on Järvamaal juba kolmas uuendatud bussiootekoda viimaste nädalate jooksul. Hiljuti paigutas Paide linnavalitsus klaasist ootekoja Pärnu tänavale, vanale peatusele andsid uue värvikuue ka Ambla noored.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles