Kool on kimpus sinna unustatud paberitega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kapp tähtsaid pabereid täis: Paide täiskasvanute keskkooli sotsiaalpedagoog Eneken Savi ütleb, et aastate jooksul on kooli unustatud kõike alates lõputunnistustest kuni lapse sünnitunnistuseni.
Kapp tähtsaid pabereid täis: Paide täiskasvanute keskkooli sotsiaalpedagoog Eneken Savi ütleb, et aastate jooksul on kooli unustatud kõike alates lõputunnistustest kuni lapse sünnitunnistuseni. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kevad on aeg, mil koolid jagavad tunnistusi. Ka Paide täiskasvanute keskkoolis on aastakümnetepikkuse ajaloo jooksul neid kevadeid olnud. Siiani on seal aga hoiul hulk kooli lõpetamist tõendavaid pabereid, millele pole järele tuldud.

Hiljuti tegi täiskasvanute keskkool Facebooki lehele postituse, kus andis teada, et kapid ja riiulid on täis aastate jooksul majja unustatud dokumente. «Paide täiskasvanute keskkooli on maha jäetud väga palju lõputunnistusi, mis ilmselgelt ootavad omanikku. Kui te teate kedagi, kes teab kedagi, kes oma dokumente võiks vajada ja neist puudust võiks tunda, siis palun võtke ühendust.»

Sotsiaalpedagoog Eneken Savi sõnas, et tõepoolest on kappidesse kogunenud kõiksuguseid dokumente. «Siin on põhikoolitunnistusi, lõputunnistusi, arvestuste raamatuid. Kellelgi oli isegi neljanda klassi tunnistus siia jäänud,» loetles ta.

Tagasi üles