Koolitöö hakkab käima neljas majas

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheline tuli antud: muinsuskaitseameti peadirektor Siim Raie (pildil paremal) ütles teisipäeval toimunud töökoosolekul Paide linnapeale Priit Värgile (vasakul) ja linnavalitsuse hariduse peaspetsialistile Enn Lehtpuule, et amet ei näe Posti tänavale rajatava riigigümnaasiumi hoone ehitusplaanides takistusi.
Roheline tuli antud: muinsuskaitseameti peadirektor Siim Raie (pildil paremal) ütles teisipäeval toimunud töökoosolekul Paide linnapeale Priit Värgile (vasakul) ja linnavalitsuse hariduse peaspetsialistile Enn Lehtpuule, et amet ei näe Posti tänavale rajatava riigigümnaasiumi hoone ehitusplaanides takistusi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäevasel kohtumisel muinsuskaitseameti peadirektori Siim Raie ja haridusministeeriumi esindajatega said Paide linna juhid kinnitust, et riigigümnaasiumi rajamisele Posti tänavas takistusi pole. Küll tuleb kahe uue kooli valmimise ootuses õpilastel seniks leppida asenduspindadega.

Paide linnapea Priit Värk sõnas, et töökoosoleku vormis olnud kohtumise eesmärk oli läbi arutada, millisesse seisu riigigümnaasiumi projektiga jõutud on.

Eelmisel suvel Vallimäe nõlval tehtud arheoloogiliste uuringute esimeses järgus ei ilmnenud ühtegi asjaolu, mis takistaks  alale riigigümnaasiumi uue hoone ehitamist, seetõttu andis muinsuskaitseamet üleeilsel kohtumisel Paide linnale nii-öelda rohelise tule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles