Eksperiment keskväljakuga kestab kauem

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnasüda peaaegu autovabaks: eelmisel suvel esmakordselt Paide keskväljakul aset leidnud ruumieksperiment, mis tõi keskväljakule õuemööbli, võrkpalliplatsi, vabaõhukontserdid ning palju muud, kujunes menukaks ettevõtmiseks. Sellest said osa nii linlased kui ka linna külastajad.
Linnasüda peaaegu autovabaks: eelmisel suvel esmakordselt Paide keskväljakul aset leidnud ruumieksperiment, mis tõi keskväljakule õuemööbli, võrkpalliplatsi, vabaõhukontserdid ning palju muud, kujunes menukaks ettevõtmiseks. Sellest said osa nii linlased kui ka linna külastajad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel suvel, mil Paide arvamusfestivali eel keskväljaku ruumieksperimendi eestvedajatele loovutas, ei teadnud keegi, kas hulljulgest ettevõtmisest asja saab ja kuidas see vastu võetakse.

Ent nagu eestlastele kombeks, et alguses ei saa vedama ja lõpuks pidama, osutus liikluselt osaliselt jalakäijatele vallutatud linnasüda linlaste ja külastajate hulgas menukaks.

Eeloleval suvel eksperiment  keskväljakuga jätkub, seekord veidi pikema aja vältel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles